Dorpsstraat 50, 1693 AH, Wervershoof 0228-585645 Home
Home Nieuws Salon Team Foto's Prijzen Reserveren Contact

Direct online reserveren

Sinds 2012 zijn wij ook verkoop punt voor moroccanoil een vooruitstrevend merk uit Amerika, het merk valt op door zijn hoge concentratie argan oil in alle producten, deze bouwt het haar echt op van binnen uit .

Vanaf nu is ook wenkbrauw threading toegevoegd aan ons behandelingen aanbod:

een oosterse ontharing techniek d.m.v. een draadje, een techniek om langdurig ongewenst gezichtshaar te verwijderen.


In april 2001 startte Mariska Kroon met Snipss haar eigen kapsalon. Toen was het nog een eenmanszaak, inmiddels is Snipss een jonge en vooruitstrevende kapsalon die continue in beweging is. Het team bestaat uit  drie meiden: Mariska Kroon, Kishori Annes en Danique van der Hurk.

Snipss is continue bezig met de nieuwe mode op kappers gebied, maar ook vindt zij het heel belangrijk om te kijken wat bij het haar en de gezichtsvorm van de klant past. Dit is ook heel belangrijk met het kleuren. De verf die de kapsalon gebruikt is van Schwarzkopf en deze heeft een hele mooie, volle tint en is bovendien - heel belangrijk - zeer goed dekkend.


Sinds 2014 hebben wij A NEW COLOR van Davines aan ons verf assortiment toegevoegd deze kleuring is ammoniavrij  en heeft hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten .

Het kleur resultaat in prachtig en zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of extreem droog haar.

Hiernaast hebben we ook een kleine collectie Essential Haircare producten deze sluiten perfect aan op de verf omdat ze ook op natuurlijke basis zijn.