Dorpsstraat 50, 1693 AH, Wervershoof 0228-585645 Home
Home Nieuws Salon Team Foto's Prijzen Reserveren Contact

Direct online reserveren

Mijn naam is Mariska Kroon en ik ben sinds 1 april 2001 de trotse eigenaresse van Snipss Haircompany

Ik werk 3 dagen met veel plezier in de salon, ik heb 2 kinderen en dit is dus ook de reden dat ik niet meer fulltime werk.

Gelukkig heb ik 2 geweldige medewerkers waardoor de salon 5 dagen in de week open kan zijn.

Mijn sterke kanten zijn, denk ik zelf, creatief knippen voor elke haartype ik hou erg van gevarieerde knip technieken, zo heb ik al meerdere cursussen gevolgd voor o.a droog knippen krullen knippen en mens trends knippen en snijden .

In maart2013 heb ik ook een cursus gedaan voor  wenkbrauw threading dit is een oosterse ontharing techniek met een draad ik heb mezelf de techniek goed eigen gemaakt en vind het een leuke aanvulling op het kappersvak!


Ik ben Kishori Annes en werk al sinds eind 2001 bij Snipss

Ik ben als leerling begonnen en heb mezelf opgewerkt tot salon manager kortom ik ben de rechterhand van Mariska en neem de zaken waar als zij afwezig is.

Ik werk 4,5 dag per week dus ik ben bijna altijd aanwezig.

Ik heb al de nodige cursussen gevolgd maar mijn sterkste kanten zijn toch zeker het kleuren, hier kan ik goed mijn ei kwijt en vind het geweldig om mooie kleuren combinaties te maken.

Mijn naam is Danique van der Hurk en ik werk sinds 2011 bij snipss

Ik ben gek op nieuwe uitdagingen en technieken. Mijn favoriete werk is lang haar, ik vind het fantastisch om dit te knippen, föhnen en op te steken .

Ondanks dat ik de jongste en nieuwste collega ben, voelt dit absoluut niet zo, we hebben een erg leuk team dus voel ik me goed thuis.